Roeckl Wellington GoreTex
Roeckl Wellington GoreTex
Roeckl Wellington GoreTex
Roeckl Wellington GoreTex

Roeckl Wellington GoreTex

22590
I lager
999,00 kr
Inkl. moms
Roeckl Wellington GoreTex
Storlek

 
WELLINGTON GTX® är en ridhandske i en helt egen klass – en modell som möter de högsta kraven om vattentäthet, andasfunktion och smidighet. Genom att använda det särskilda Slim-Fit mönstret har Roeckl kunnat utrusta denna modell med Gore-Tex® och samtidigt behålla den slimmade passformen som krävs för en bra ridhandske.
Detta gör handsken vind- och vattentät samtidigt som den andas bra. Handflatan är i Durasense, ett vattenavstötade, tunt, men samtidigt robust syntetmaterial i mockalook som ger bra känslighet. Handsken har även All-Weather-Grip för att ge ett säkert grepp i alla väder. När det är torrt garanteras greppet av siliconinläggen och när det är blött av det särskilda materialet i handflatan. Comfort Cut ger en perfekt passform utan onödiga sömmar.
PrimaLoft® Gold fodret förhindrar att dina händer blir nedkylda, även under långa ridturer. Ett elastiskt spänne ser till att handsken sitter tight rund handleden och den stickade mudden med "dra-på-hjälp" är mjuk och skön och ser till att hålla kvar värmen inne i handsken. Alla dessa tekniska detaljer kompletteras av reflexdetaljer och att handsken även är touchscreen compatible. Som de flesta av Roeckls handskar är även denna maskintvättbar i 30 grader.
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.