St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality 20kg
St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality 20kg

St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality 20kg

50505020
I lager
575,00 kr
Inkl. moms

St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality 20kg

Endast för avhämtning i butiken.

 

NATURMÜSLI FOAL VITALITY

Fölfoder för lättfödda raser

NaturMüsli Foal Vitality är ett fölfoder för de raser eller individer som inte tål stora mängder stärkelse och socker. Fodret är anpassat så att näringsinnehållet stöttar hästens tillväxt utan att tillföra stora mängder energi.

  • För föl till lättfödda hästar
  • Rikt på fiber
  • Stöttar fölets tillväxt

Fölfoder för lättfödda hästar
NaturMüsli Foal Vitality innehåller många olika råvaror som hjälper fölets matsmältning att komma
igång. Både det fermenterade innehållet och de många fibrerna och örterna bidrar till att bygga upp en god matsmältning och ger ett optimalt utnyttjande av fodret. Fölets enzymatiska matsmältning utvecklas under de första levnadsveckorna och stimuleras särskilt av jäst, malt, linfrö och den speciella sammansättningen av örter.

Mineralinnehållet är av organiskt och marint ursprung och har en hög biologisk upptaglighet. Likaså är proteinet av hög kvalitet och innehållet av både proteiner och mineraler är anpassat till fölets behov under utveckling och tillväxt.

Det höga innehållet av mineraler och spårämnen är viktigt för utvecklingen av ledbrosk och ben.
Det vegetabiliska proteinet är av högt biologiskt värde och de tillsatta aminosyrorna är viktiga för utvecklingen av muskulaturen.
Stärkelsehalten hålls på en mycket låg nivå och istället används ett stort antal värdefulla oljehaltiga frön, fibrer och vitaliserande och matsmältningsstödjande näringsämnen.

NaturMüsli Foal Vitality ger en idealisk bas för ett välutvecklat föl och bidrar till att den fullt utvecklade vuxna hästen blir stark och tålig.

No reviews
Product added to compare.