• På rea!
  • -200,00 kr
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne
Spel Hästminne

Spel Hästminne

5759
I lager
196,00 kr 396,00 kr -200,00 kr
Time left

Spel Hästminne

 

Hästminne
Spela dig till en ökad hästkunskap
Utmana dina kompisar, ridlärare, din stöddige storebrorsa som tror att han kan allt eller grannen som är veterinär. Hästminne™ är ett helt nytt kunskapsspel som ger Sveriges över 500 000 hästintresserade tjejer och killar en möjlighet att ha roligt även då de inte sitter på en hästrygg eller befinner sig i ett stall.

Inlärning blir ett rent nöje
Med ännu mer kunskap kommer du att bidra till en tryggare och säkrare rid- och hästupplevelse, både för dig själv och dina vänner. Spelet som gör inlärning till ett rent nöje, bygger på fyra bärande tankar. Den första är att utveckla din kunskap om hästar och hästhantering. Den andra är att en nybörjare ska kunna spela och vinna över en expert. Något vi åstadkommer genom att frågorna i de åtta olika kategorierna är uppdelade i tre olika svårighetsgrader. Du och dina motspelare väljer vilken nivå ni vill spela på.

Med tiden kommer, vilket är den tredje tanken bakom spelet, din kunskap att öka. Då kan du byta färg på frågekorten och möta helt nya utmaningar. Den fjärde är kort och gott att du ska ha roligt under tiden
roligt och lärande

Barnfrågor hittar du här: Barnfrågor

No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.