St Hippolyt Gemüse- Kräuter-Mineral Nordic 10kg
St Hippolyt Gemüse- Kräuter-Mineral Nordic 10kg

St Hippolyt Gemüse- Kräuter-Mineral Nordic 10kg

StH50303010
Sista produkten i lager
620,00 kr
Inkl. moms

St Hippolyt Gemüse- Kräuter-Mineral Nordic 10kg

Endast för avhämtning i butiken.

 

GEMÜSE-KRÄUTER-MINERALIEN NORDIC

Täcker vitamin- och mineralbehovet

Pelleterat mineralfoder anpassat efter behoven i de nordiska länderna. Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic innehåller alla viktiga mineraler, spårämnen och vitaminer som bör finnas med i en balanserad foderstat. Torkade grönsaker, frukt, oljefrön och örter ger god smak, god smältbarhet och ett högt näringsupptag.

  • Nordiskt mineral- och vitamintillskott
  • Ett högt innehåll av organiska spårämnen
  • Baserat på naturliga ingredienser

 

Markförhållanden och odlingsmöjligheter skiljer sig från land till land. Detta påverkar innehållet i grovfodret och genom att analysera detta har vi tagit fram ett speciellt tillskottsfoder för de nordiska länderna.

Gemüse-Kräuter-Mineralien Nordic är baserad på naturlig kalk från tång, som har en hög biotillgänglighet. Grönsaker, frukt och örter erbjuder viktiga sekundära växtämnen, god smak och hög smältbarhet. Spårämnen och vitaminer finns i biologiskt effektiva doser med samordnade kvantitetsförhållanden. Socker- och stärkelsehalten är under 10 %, och därför är produkten lämplig för hästar som är känsliga för detta.
Idealisk när hästen behöver säkerställa sitt mineral- och vitaminintag, t. ex. vid låg ransonering av kraftfoder, bete eller vid extra behov i samband med arbete, dräktighet eller laktation. Vitaminer och mineraler ingår överallt i ämnesomsättningen och är nödvändiga för den ständiga cellförnyelsen som sker i kroppen.

Innehållet av vitaminer och mineraler har en hög biotillgänglighet, d.v.s. är mycket absorberbara på grund av sin organiska form. Vid St. Hippolyt genomgår tillsatta ingredienser processer som gör att hästen kan utnyttja dem optimalt.

 

Visste du
att Gemüse betyder grönsaker på tyska?
Och att Kräuter betyder örter?

No reviews
Product added to compare.