Science Supplements FlexAbility Professional 3,5kg
Science Supplements FlexAbility Professional 3,5kg

Science Supplements FlexAbility Professional 3,5kg

C4Hflexabilityprofessional
Sista produkten i lager
1 519,20 kr

Science Supplements FlexAbility Professional 3,5kg

 

FlexAbility Professional är ett mycket kvalitativt led och brosk tillskott för hög presterande hästar och till de som behöver den ultimata nivån av stöd.

  • Led tillskottet med allra högst specificerat innehåll tillgängligt i Storbrittanien
  • En unik kombination och optimala nivåer av vetenskapligt bevisade ingredienser
  • Glucosamine, Chondroitin Sulphate, MSM, DHA & EPA (OMEGA 3), Vitamin C, Boswellia, Hyaluronic Acid (HA), Grön Läppad Mussla, Nypon och kollagenpeptider.
  • Resultat kan märkas redan inom 14 dagar
  • 3,5 kg räcker ungefär i 1 månad

Vad är annorlunda med FlexAbility PROFESSIONAL? FlexAbility PROFESSIONAL är det högst specificerade tillskottet som finns tillgängligt i Storbritannien *.
Det är en näringsmässigt avancerad formula av FlexAbility som är det enda gemensamma tillskottet på marknaden med två kliniska och vetenskapliga studier som visar de positiva effekterna av ledtillskott och är det enda gemensamma tillskottet i Storbritannien med ett publicerat, peer review papper i The Journal of Equine Veterinärvetenskap. Studien i UK är den största som genomförts i nyare historia och fynden accepterades och presenterades vid British Equine Veterinary Association Congress. De kliniska studierna visar på att 6-7 av 10 stela hästar  utfodrade med FlexAbility blev rörligare och fungerade bättre i träning.
FlexAbility PROFESSIONAL är utformad för de hästar som behöver absoluta maximala nivåer av stöd, till exempel de som tävlar på de högsta tävlingsnivåerna och genomgår den största belastningen på leder, senor och ligament. Även skadade hästar och konvalecenter som ska tillbaka till arbete.
Vi tror att när man jämför jämntillskott är de viktigaste elementen att beakta: - Den faktiska nivån på aktiva ingredienser som deklarerats av tillverkaren - Den mängd som varje tillverkare ber dig att ge (Detta måste vara tillräckligt för att ge rätt nivå en häst, inte ett mindre djur) - Kvaliteten på ingredienserna som används (Är de en godkänd och certifierad tillverkare. Leta efter UFAS- och NOPS-certifiering) - Har de publicerade eller kliniska data för att stödja sina påståenden?


Vad innehåller vår produkt? Tillhandahåller deklarerade nivåer av viktiga näringsämnen som är involverade i brosksyntesen och stöd genom att använda en unik kombination och optimala nivåer av vetenskapligt beprövade ingredienser, inklusive glukosamin, lågmolekylär kondroitin, MSM, omega 3-fettsyror DHA & EPA, Hyaluronic Acid (HA), Boswellia, Kollagenpeptider, Nypon och C-vitamin
Tillverkas under de strängaste villkoren i vår godkända och certifierade UFAS- och BETA NOPS-godkända tillverkningsanläggning.

Aktiva ingredienser:
Per 117 g (För 500kg häst) FlexAbility Professional innehåller: Glukosamin HCl 16g; Chondroitinsulfat (90%, låg molekylvikt) 6 g; MSM 16g; Hyaluronsyra 1000 mg; C-vitamin (som kalciumaskorbylmonofosfat) 10 g; Marine Omega 3 20g (DHA & EPA 2,9 g); Boswellia serrata-extrakt 11g; Grön Läppad extrakt Mussla 2g; Kollagenpeptider 5g; Nypon extrakt 10g.

Sammansättning:
Glukosamin-HCl, metylsulfonylmetan (MSM), Boswellia serrata-extrakt, roseskipsextrakt, Chondroitinsulfat, mikroinkapslad fiskolja (EPA & DHA), kollagenpeptider, grönläppad musselextrakt, hyaluronsyra.

Analytiska beståndsdelar:
Rått protein 19%; Råfiber 2%; Råoljor och fetter 6%; Rå ask 3%; Natrium <1%; Fukt 4%; Kalcium <1%; Fosfor <1%.

Tillsatser (per kg):
Vitaminer: C-vitamin (3a312) 100 g. Sensoriska tillsatser: Vaniljsmak 1,0 g.

Karens: 96h from 1/3 2023 (MSM + Boswelia)
No reviews
Product added to compare.