CuraBiom Bar 28x50g
CuraBiom Bar 28x50g

CuraBiom Bar 28x50g

119699
Sista produkten i lager
725,00 kr
Inkl. moms

CuraBiom Bar 28x50g

 

CuraBiom – En bar med allt för mikrobiomet

  • Vid envisa, ihållande matsmältningsbesvär
  • Stärker mikrobiomet i tarmarna
  • Med pre- och probiotika för att stötta tarmarna

CuraBiom – En bar med allt för mikrobiomet

Hälsa börjar i tarmen!

Symbiosen mellan organismen och tarmmikrobiomet avgör hästens hälsa och välbefinnande. Om de här känsliga systemet störs av föroreningar eller andra stressfaktorer kan en obalans i tarmmikrobiomet uppstå, vilket resulterar i matsmältningsproblem. För envisa matsmältningsproblem av alla slag, även utan känd orsak, tillhandahåller CuraBiom pre- och probiotika för att återställa balansen i tarmen.

  • Vid envisa, ihållande matsmältningsbesvär
  • Stärker mikrobiomet i tarmarna
  • Med pre- och probiotika för att stötta tarmarna

 

Tarmen som centrum för optimalt välbefinnande.

Först på senare år har det blivit allt tydligare att tarmmikrobiomet, det vill säga alla mikroorganismer i matsmältningskanalen, har ett avgörande inflytande på en organisms hälsa och välbefinnande. Inte bara matsmältningsstörningar som är direkt relaterade till tarmmikrobiomet, utan även metabola störningar, hudproblem, nervositet och stress, samt ett försvagat immunförsvar är förknippade med obalanser i tarmarnas mikrobiom.

Tarmmikrobiomet har ett akut behov av specifika näringsämnen och funktionella ämnen för regenerering, vilket i sin tur har en positiv effekt på hela kroppens välbefinnande.

 

En bar med allt för mikrobiomet
Det laktosfermenterade riskliet är probiotiskt unikt. Det naturliga mikrobiomet i riskli innehåller kulturer som också finns i den mikrobiella populationen i hästens tarm. Genom en speciell jäsningsprocess förstärks de mikrobiella populationerna så att det laktosfermenterade, frystorkade riskliet representerar en högkoncentrerad, naturlig, tarmmikrobiomfrämjande komponent.

Dessutom stöttar nukleotider regenereringen av mag-tarmslemhinnan och tarmvilli (tarmludd). Specifika örter och kryddor ger sekundära växtämnen för att stabilisera matsmältningen. Förutom det laktosfermenterade riskliet ger andra pre- och probiotika som jästkulturer näring och främjar tarmarnas mikrobiom. Vegetabiliskt kol binder föroreningar i tarmen, förhindrar att de absorberas och ger också prebiotiska egenskaper.

CuraBiom – Tarmmikrobiombaren är spannmålsfri och har en mycket låg stärkelse- och sockerhalt, vilket gör den lämplig för alla typer av hästar.

No reviews
Product added to compare.